Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 13. elokuuta 2021

Sivallus CCCLXXI

Suomen luotettavin puolue on SDP. Vihreät ja vasemmistoliitto ovat niin sekaisin, että ne saattavat joskus olla vahingossa oikeassa, mutta SDP on aina järjestelmällisesti väärässä.

3 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Sinänsä käy sääliksi niitä jo aikaa sitten manan maille menneitä tolkullisia demareita. Kyseinen puolue kun oli tärkeä osa siinä kehityksessä jossa tehtiin Suomesta köyhästä maatalousmaasta teollistunut vakavarainen maa. Nykyisin demarit ovat akateemisten utopistinaisten Tupperware-kestit joka on keskittynyt jakamaan sitä jota joku toinen tienasi ja viemään siltä tienaajalta viimeisetkin tienaamisen edellytykset. Voi todellakin sanoa, että SDP ei petä koskaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Vuosien 1945-65 asevelisosialistit, jotka rakensivat hyvinvointivaltion yhteistyössä oikeiston ja keskustan kanssa pitäen samalla kommunistit kurissa olivat seurausta vuoden 1918 puhdistuksesta sekä Talvisodan poteroista:

kokoomuslainen upseeri, maalaisliittolainen aliupseeri ja SDP:läinen rivimies painoivat kylki kyljessä päätä alas kranaattien rytinässä, yhdessä peläten ja tappaen etteivät tulisi tapetuiksi.

Ikävä kyllä vaadittaisiin jotain samanlaista, että SDP:stä saataisiin taas jotain asevelisosialisteihin jotenkaan verrattavaa. Vihervasemmistosta ei saatane saarislaisuutta esiin enää mitenkään.

Valitettavasti, sanoi Artti Sahtivaari.

Jaska Brown kirjoitti...

Yrjöperskeles: Onneksi demareiden kannatus laskee kuin lehmän häntä vanhojen kuollessa ja uusien höynäytettävien mennessä mieluummin vihreisiin.

Qroquius Kad: Näinhän se on. Kovat ajat yhdistävät, kun kaikilla ei helppoina aikoina riitä järki.