Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 24. huhtikuuta 2020

Sivallus CCCLXIII

Antisemiittien jatkuva valituksen aihe on, että juutalaisilla on aivan liian paljon valtaa. Kun katsoo miten maailman asiat ovat ja miten juutalaiset ovat osanneet oman menestyksensä hoitaa, niin tilanne on pikemminkin täysin päinvastoin: juutalaisilla on aivan liian vähän valtaa.

8 kommenttia:

Trilisser kirjoitti...

Täysosuma!

Jaska Brown kirjoitti...

Minua hämmästyttää suuresti, jos kukaan muu ei ole aiemmin älynnyt päätyä samaan johtopäätökseen.

Anonyymi kirjoitti...

Niin oivaltavia juttuja ku täst blogista saakaan lukea niin suuresti ihmettelen täysin kritiikitöntä suhtautumista juutalaisiin ja juutalaisuuteen. Fiksua porukkaa ovat kyllä kieltämättä mutta heidän haitallista vaikutusta valkoista yhteiskuntaa kohtaan on myöskin mahdotonta kiistää. Ei pelkästään vallanmedia ja hollywood ole heidän omistuksessa ja kontrollissa vaan myös kaikki haittamaahanmuuttoa lobbaavat ngo-järjestöt velkarahajärjestelmästä puhumattakaan. Sattumalla en selittäisi sitäkään että kaikki juutalaisjärjestöt puhuvat avoimen maahanmuuton puolesta kaikkialle muualle paitsi Israeliin missä suoritetaan jopa sterilisaatioita ei-syntyperäisille (juutalaisille) maahanmuuttajille.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Onhan se harmittavaa, että heistä suuri vähemmistö haalii itselleen korkeita virkoja ja suuria omaisuuksia eivätkä tee muuta kuin käyttävät ylivoimaisia henkisiä ominaisuuksiaan. Monet, hyvin monet muut rodut tekevät sama asein

Unknown kirjoitti...

Korkeiden virkojen ja suurten omaisuuksien haaliminen sallittakoon kaikille heille jotka siihen omin neuvoin pystyvät. Ongelmaksi asia muodostuu kun rahat ja valta on haalittu rikollisin menetelmin, poliittisella painostuksella ja koronkiskonnalla. Nepotismia esiintyy kaikkialla mutta silmiinpistävän räikeää se on juutalaisilla ja heidän hännystelijöillä. Yhtä kaikki, keskimäärin fiksumpia ovat mutta miksi käyttää saavutettua asemaa muiden yhteiskuntien rappeuttamiseen median, viihteen, koulutuksen, velkarahajärjestelmän (yleisesti ottaen kaikkien yhteiskunnan osa-alueiden) kautta?

Tupla-J kirjoitti...

Unknownin kanssa samoilla linjoilla.

Kun jengillä on partikularistinen moraali, jossa omista pidetään huolta ja muita kohdellaan kuin lypsy- ja teuraskarjaa, niin en sanoisi kyseisen jengin globaalin vaikutusvallan kasvamisen olevan minkään porukan etu. Mukaan lukien kyseinen jengi.

Lienenkö sitten näin ajatellen antikieliryhmähenkilö, jaa-a.

Jaska Brown kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista. Minulta pyydettiin joskus vuosia sitten empatiaa palestiinalaisten asialle. He kun kuulemma ovat juutalaisten sortamia. Kysyttiin että ajattelepa itse jos olisit palestiinalainen. Mitä tekisit? Vastasin että kääntyisin juutalaiseksi.
Jos et voi voittaa heitä, liity heihin.
Tupla-J on aivan oikeassa siinä, että juutalaiset suosivat omiaan. Se on yleisinhimillinen ominaisuus, jonka toivoisi voimistuvan länsimaissakin - valitettavaa, mutta näyttää pahasti siltä että ei tästä sotkusta muuten selvitä. Mutta mitä tulee siihen, ketkä ovat partikularistisia, niin Israelissa elää satojatuhansia palestiinalaismuslimeja aivan täydessä rauhassa. Montako synagogaa on Gazassa?

Tupla-J kirjoitti...

Toki muslimitkin ovat partikularistisia.

En minä toivo heidän valtansa kasvavan yhtään enempää kuin juutalaistenkaan.

Itse kääntyisin kristityksi, jos olisin palestiinalainen.