Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 21. syyskuuta 2019

Uusinta: Miksi muslimit ovat niin vihaisia?

Lukijalle: Pistetäänpä vaihteeksi uusiksi huumoria sinänsä vakavasta aiheesta:

Vastuuvapauslauseke: Tällä tekstillä on yhtä vähän tekemistä todellisen islamin kanssa kuin terrori-iskuillakin.

12. Kaikki naiset pukeutuvat jätesäkkiin
Onhan se nyt yhtä helvettiä, kun ei voi akkamehtään lähtiessä tarkistaa, onko tavara kuranttia. Joutuu ostamaan sian säkissä. Eikä yleensä hyvällä tuloksella, sillä kulttuuripiirin naiset ovat keskimäärin niin rumia, että Muhammadin johtama julkisivulautakunta määräsi aikoinaan huntupakon puhtaasti esteettisistä syistä.

11. Kaikki teknologia, jota käytät, on länsimaista innovaatiota ja tuotantoa
Wikipedian hauskimpia artikkeleja on Aikajana tieteestä ja teknologiasta islamilaisessa maailmassa. Viimeinen maininnan arvoinen asia on sattunut 1600-luvulla. Ja melkein kaikki sitä ennen tapahtuneet ovat olleet itämaisen tiedon siirtymistä länsimaihin välissä olleen islamilaisen maailman kautta, mikä lakkasi heti kun löydettiin merireitti Afrikan ympäri. Tiedenobelin on saanut kaksi muslimia, jotka molemmat ovat tehneet työuransa länsimaissa ja toinen edusti sitä paitsi harhaoppiseksi julistettua lahkoa. Tämän kyllä kestäisi, mutta kun juutalaiset ovat eivät ole saaneet kahta, vaan lähemmäs 150 tiedenobelia.

10. Olet aina sodassa häviävällä puolella
Lukuisista esimerkeistä vaikka Jom Kippur. Noin kolminkertainen miesylivoima, tankeissa ja tykistössä tuplaylivoima, lentokoneissa niukka ylivoima, ulkomaiset sotilasasiantuntijat, kalusto uusinta uutta ja kaupan päälle yllätyshyökkäys vihollisen suurena juhlapäivänä. Turpiin tuli että tärisi, vaikka Israel ei edes käyttänyt tehokkainta asettaan eli ydinpommia. Ja sama juttu joka Allahin kerta, oli vastassa kuka tahansa. Ainoa tapa voittaa on käydä sota jotain toista, vielä huonompaa arabimaata vastaan.

9. Ainoa tapa päästä paratiisiin on räjäyttää itsesi tuusannuuskaksi
Ja silloinkin pitää toivoa, että 72 neitsyttä ei perustu käännösvirheeseen ja kyseessä eivät ole 72 Linux-nörttiä. Tosin jälkimmäinen vaihtoehto ei sodomiittia liiemmin häiritse, joten antaa paukkua vaan!

8. Et saa juoda viinaa – paitsi jos Allah ei näe
Joka kerta, kun tekee mieli ottaa näkäräiset, pitää mennä pimeään nurkan taakse, jonne Allahin katse ei yllä. Samalla tajuaa, kuinka onnettoman voimaton jumala Allah on – ei edes röntgenkatsetta! Ikään kuin tämä ei riittäisi, joka vuosi kuukauden ajan sama juttu päivällä syömisen kanssa, pakko mutustaa salaa. Ja vieläpä aina eri aikaan vuotta, kun Muhammad ei osannut laatia toimivaa kalenteria.

7. Et saa äänestää kotimaassasi demokraattisissa vaaleissa
Paitsi jos satut olemaan Israelin arabi.

6. Elääksesi leveämmin tarvitset muita kulttuureja
Oma kotimaasi on köyhä ja onneton persläpi, josta kaikki yrittävät päästä länsimaihin. Paitsi jos olet sattunut syntymään maahan, jossa rautakankea maahan tökätessä syöksyy öljysuihku taivaalle. Silloinkin kiitos vauraudesta kuuluu sille, että länsimainen teknologia on kehittänyt öljyä tarvitsevia laitteita ja luonut sen tuottamiseen tarvittavan infrastruktuurin, jota pyörittämään tarvitaan aasialaiset siirtotyöläiset.

5. Sinua pidetään kaikkialla haittamaahanmuuttajana
Abdirahman ”Husu” Hussein esitti äskettäin kysymyksen, mitä tapahtuisi jos kaikki 16 000 somalia lähtisivät Suomesta. Ainakin terveyskeskuskäynteihin seuraisi piikki, kun sadattuhannet suomalaiset joutuisivat turvautumaan lääkäriin saadakseen liian leveästä hymyilystä nyrjähtäneen naamansa takaisin paikoilleen.

4. Et tiedä, millaista on saada luonnollisesti kostunutta naista
Jos olet upporikas musulmaani, naisesi ovat liukuvoidekäyttöisiä huoria. Jos olet keskiluokkainen musulmaani, vaimo(i)ltasi on ympärileikkaamalla poistettu tarpeellisia ruumiinosia. Jos olet köyhä musulmaani, rikkaammat ovat vieneet kaikki naiset ja morsiamesi sanoo ”I-haa”. Jos taas olet päässyt luikahtamaan sivistysmaahan, naisesi on kuiva ja sitä paitsi pippurisumute kirvelee silmiä. Tai sitten naisesi saattaa kyllä olla kostea, mutta sellainen lähiövalas että takaa ei yletä, päällä ei pysy ja alle ei uskalla mennä.

3. Et tiedä, miten hyvää on rapeaksi paistettu pekoni
Kelpo pekonia mutustellessa sitä rakastaa koko maailmaa, on se vain niin namia. Kääntäen on ilmeistä, että pekonin syömättömyys saa sopuisammankin miehen vihaiseksi.

2. Joudut vaimoja ottaessasi ison riskin eteen
Voit ottaa neljä vaimoa. Mutta jos jokaisen vaimon isälläkin on neljä vaimoa, sinulla on kuusitoista anoppia. Vähemmästäkin on ryhdytty itsemurhapommittajaksi.

1. Et voi kiistää kritiikkiä
Koskaan ei ole esittää mitään kumoavia faktoja. Näin ollen joudut asiallisten argumenttien sijaan toteamaan, että "noin ei saa sanoa" ja "jos et usko, että islam on rauhan uskonto, mestaamme sinut".

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Eikä yleensä hyvällä tuloksella, sillä kulttuuripiirin naiset ovat keskimäärin niin rumia, että Muhammadin johtama julkisivulautakunta määräsi aikoinaan huntupakon puhtaasti esteettisistä syistä."

Hmmm... No keskimäärin ottaen pitänee paikkansa, mutta on tuosta nyt poikkeuksiakin. Sanottiinhan myös aikanaan, että neukkulassa naiset olivat rumempia kuin traktorit, mutta jos nykyjään käy vaikkapa Pietarissa kesäiseen aikaan, joutuu melko nopsasti korjaamaan käsitystään ainakin tuossa asiassa... Pätenee (onneksi) hieman yleismaailmallisemminkin.

Esim.taannoisessa opinahjossani vaikutti eräs varsin hyvin varusteltu fatima, (vissiin jostain Turkista päin, osasi ihan suomeakin ja melko fiksun oloinen likka muutenkin), ja jolla todellakin oli tuosta ns muodollisesta pätevyydestä puhuen mitä näyttää. Ja joka varsinkin kesäiseen aikaan pukeutuikin useimmiten tavalla, joka toi tuon näytettävän varsin hyvin esiin, mistä ei toki voinut valittaakaan näin y-kromosomivaurio-oletettuna. Tuo kyseinen neiti sattui eräänkin kerran samaan ruokapöytään lounaalla käydessä, ja oli senverran anteliaat näkymät tarjolla, että itse pääasiaan eli aterioimiseen keskittyminen tuotti lievää suurempia vaikeuksia. Näin suoraan sanottuna näkymistä toipuminen otti puolen iltapäivää (siis asian myönteisessä merkityksessä). Joten kyllähän siltäkin maailman laitaa ihan kaikin puolin katseen kestävää akkaväkeä löytyy, mutta eipä nyt silti sorruta yleistämään yksittäistapauksien perusteella, koska sehän voisi olla jo likimain rasismia tjsp perisyntejä. ;)

-J.Edgar-

Anonyymi kirjoitti...

J.Edgar sen jo kertoikin, ei pidä yleistää, mutta kun. Mistä sen nykyisin voi tietää, ei mistään. Vaan kun katselee kuvia esim. Teheranista silloin joskus menneisyydessä, shaahin aikaan, katukuvassa näkyi toinen toistaan hemaisevampia naisia, ilman jätesäkkejä. Sama missä tahansa muussa musulmaanimaassa ennen ns. pappisvaltaa. Fy fan sanoo ruåttalaiset, tai sanoivat..
Huru-ukko

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kiitos.

Näinä murheen ja epätoivon aikoina Jaskan naseva faktojen tarkastelu tuo uutta toivoa huomiseen.
Uusitun originaalin kommenttiosuudeta 10 pointsia Kumitontulle.

En muuten edes tullut ajatelleeksi, että sitralla on noinkin paha iskiasongelma, että piti maailman laelta hakea juomanlaskija tukihenkilöksi.

Anonyymi kirjoitti...

Juttuhan oli huumoria. Jos puhutaan ihan vakavasti, niin

Olen ollut aikoinaan Egyptissä muutaman viikon eikä paikallisen naistarjonnan ulkonäössä ollut mitään vikaa. Siihen aikaan esimerkiksi Kairossa ei kukaan pitänyt huntua ja huiviakin vain jotkut harvat.

Tunisialla on pitkät dmokratiaperinteet, vaikka se pääsi välillä hieman katkeamaan. Wikipedia ainakin pitää Tunisiaa demokraattisena maana.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Democracy_in_the_Middle_East_and_North_Africa

Israelin sotilaallinen menestys arabimaita vastaan on tosiasia. Edellisestå poiketen shiahärjestö Hizbollah pystyi aika hyvin laittamaan kampoihin viimeisimmässä kahinassa.

Lista-ano

Anonyymi kirjoitti...

Ihan helvetin hyvä kooste siitä mikä ko. uskomuksessa on pielessä. Juuri noin se menee.
Yksi kohta vain jäi vähän mietityttämään. Tuo Nobelin palkinto ja sen ylenpalttinen arvostus. Etenkin muissa kuin ne. kovissa tieteissä ja tutkimuksissa jotka perustuvat faktoihin, kuten matematiikka, fysiikka, kemia jne., palkinnot ovat poliittisesti virittäytyneet ja sisältävät usein jonkin viestin.

Tosin Suomeen viimeinen tullut Nobel taisi tulla tavalla jollaista näkee lähes päivittäin isojen markettien kassajonoissa. Natiainen kiukuttelee lattialla maaten ja huutaen että haluaa tuon ja tuon...
Kuinkahan monta kertaa tuon ex-presidentin piti lähettää oma hakemuksensa tuolle komitealle ennenkuin he sen sitten antoivat.

Useimmiten Nobelin rahallisen palkinto luovutetaan jonkin yhteisön käyttöön, mutta kunnon demarina Ahtisaari piti koko potin itsellään. No, olihan hänellä kyllä siihen oikeus.

Kyseenalaistamatta tuon juutalaisen kansan koulutustasoa, voi kuitenkin olla että jotakin "kotiinpäin" vetoa tuossa kuitenkin on.

T.
S.E.P.

klova kirjoitti...

Jom kippur ei tullut Israelille ihan täytenä yllätyksenä,mutta USA ja eritoten Nixon varoittivat juutalaisia ennakoivasta iskusta.Nixon pelkäsi kongressin epäävän merkittävän avun jos Israel taas tekisi ennakoivan iskun ja antaisi arabeille isän kädestä.


Joten ei auttanut kuin odottaa ja pitää maata sotakannalla ja reservit palveluksessa.Kunnes koitti suuri pyhä ja vastoin sotilastiedustelun mielipidettä reservit koteihinsa viettämään juhlaa.

Huonostihan siinä kävi,arabeille.Amerikka aloitti valtavat materiaalitoimitukset ja pienessä maassa reservit olivat illaksi rintamilla.

Jaska Brown kirjoitti...

J.Edgar ja Huru-ukko: Ihan totta, kyllä kaunottaria löytyy kaikista maailman kansoista (ja tarvittaessa voi laittaa paperipussin päähän, joko naisen tai omaansa).

Veijo Hoikka: Jos Kataiselle pestejä pitäisi keksiä, niin kuulemani mukaan pärjäsi aikoinaan ihan hyvin Siilinjärven K-marketin lihatiskillä. Sitten onkin tullut enempi vahinkoa.

Lista-ano: Hizbollahilla oli toki se etu puolellaan, että Israel joutui tällä kertaa sotimaan poliittisesti korrektisti. Sama juttu kuin palestiinoilla: jos Israel haluaisi käyttää samoja sääntöjä, Palestiinasta tulisi mainio parkkipaikka.

S.E.P.: Tiedenobeleissa harvemmin hutilyöntejä tulee. Nobelin kirjallisuuspalkintoa on puolestaan kutsuttu "maailman tuntemattomimman ihmisen palkinnoksi" ja mitä rauhannobeleihin tulee, niin no... tässä juttua.

klova: Noinhan se meni.

Anonyymi kirjoitti...

Juup, kaunis nainen on aina kaunis nainen, olipa sitten mitä taustaa tai etnisyyttä hyvänsä. Siis noin lähtökohtaisesti. Ja jos ulkonäköön vielä yhdistyy ns ladylike-henkinen olemus, niin mikäs sen parempaa. Eivätkä omat kokemukseni ns etnisistä naisista ole suinkaan sieltä kehnoimmasta päästä, ainakaan noin yleisesti todettuna. Useimmista on jopa löytynyt huomattavastikin enemmän myönteisiä feminiinisiä piirteitä kuin monista keskivertolänkkäripimuista. Meinaten siis, että heidän kohdallaan on ihan aidosti todellakin voinut puhua Naisista™, eikä mistään naisoletetuista, tjsp.

Eräänkin kerran satuin muuten samaan pöytään yhden iranilaisen vaihtaritytön kanssa, ja kun tuli siinä jutustelua yleisellä tasolla mm Lähi-Idän tilanteesta, niin kyseinen neitonen heitti ihan noin vain, lähinnä asioiden tilan toteavassa hengessä, alueen arabikansoista sen verran karskeja mielipiteitä, että jos menisin omalla naamallani niitä siteeraamaan, tulisi luultavasti lähtö putkaanlinnaanvankeuteen lähtö jo niin nopsaan että tuskin ehtisi paljoa jalat maahan ottamaan... ;)

-J.Edgar-

Anonyymi kirjoitti...

14. Hygienia. Pystyt pyyhkimän perseesi paljaalla kädelläsi tai kivellä, mutta et koske pekoniin koska se on saastaista

13. Arvottaminen. Sinulla löytyy rahaa ja on varaa Kalashnikoviin, muttei kunnon kenkiin.

Veijo Hoikka kirjoitti...

...Ja pukeutuvathan kristitytkin säkkiin
https://www.kalvianseurakunta.fi/uutiset/2169/paasto_alkaa_tuhkakeskiviikosta

Jaska Brown kirjoitti...

J.Edgar: Iranilaisten ja arabien välillä ei ole viha-rakkaus -suhdetta vaan ihan puhdas vihasuhde.

Ano: Tuo hygienia oli kyllä hyvä havainto.

Veijo Hoikka: Ja useimmiten jopa vapaasta tahdostaan.

AT kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
AT kirjoitti...

Kohtaan 7 voisi mainita, että Tunisian arabit saavat nykyisin äänestää kotimaansa vaaleissa ja niiden pitäisi olla jopa demokraattiset. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006240042.html