Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 16. maaliskuuta 2020

Sivallus CCCLXI

Hallitus laittaa rajat kiinni vähentääkseen Suomeen kohdistuvaa uhkaa. Jos samoin olisi toimittu neljä ja puoli vuotta aiemmin, suomalaisten turvallisuudelle ja Suomen taloudelle koituvia vahinkoja olisi saatu vähennettyä enemmän kuin nyt saadaan. Koska uhka olisi silloin saatu käytännössä kokonaan torjuttua, toisin kuin nyt.

6 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Kovin hiljaista on nyt myös Egeanmeren suunnalla, jossa leikkisulttaani Erdo-kaani vielä edellisviikolla uhosi rajan pysyvän auki, kunnes EU alkaa tanssia hänen pillinsä ja oikkujensa tahtiin!

Saapa nähdä mitä siellä nyt tapahtuu.
Selväksi on tehty, etteivät koronankantajat tule Eurooppaan. Ellei Erdo-kaani ota heitä takaisin Turkkiin, he jäävät tuohon valtioidenväliseen limboon, kunnes koronapandemia on voitettu.
Ja niin kauan Erdo-kaani ei todellakaan voi uhkailla, painostaa tai pakottaa Eurooppaa yhtään millään.

Kansakuntien Eurooppa on palannut osittain, toistaiseksi.
Jospa tämä olisi nyt EU:n hajoamisen alkua, kun kautta Euroopan nähdään, ettei maahantunkeutuminen ja paperittomana maasta toiseen seilaaminen olekaan mikään luonnonvoima, jolle ei muka voi mitään.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ihan käy Angelaa sääliksi. Ensin lahosi DDR alta. Nyt näyttää siltä, että hänen lemmikeilleen avoimia rajoja aletaan sulkea jopa Saksassa
https://www.breitbart.com/europe/2020/03/16/open-borders-germany-closes-borders-with-five-countries-as-coronavirus-cases-jump-1000-in-24-hours/

Eiköhän Merkel vielä hihastaan ravista jonkin uuden Valon mä näin tyyppisen idean länsimaisen sivilisaation tuhotakseen. Froikkareiden Pekka Myllykoski näki paljon kirkkaamman valon kohdatessaan papin tyttären (pappi ei siis ollut Angelan isä, joka oli pappi hänkin):
https://www.youtube.com/watch?v=7dOHocUkePU

Anonyymi kirjoitti...

Tere Jaska,

tjaa-a, taisi kerrankin Suomen hallitus tehdä järkevän päätöksen ja vieläpä nämä maailmanhalaajanaiset! On tainnut olla kova paikka katsoa faktoja silmästä silmään ja tehdä tarvittavat toimenpiteet? Kuten sakemanni sanoo "Grenzen dicht"!

Näin Hollannissa, on siinä pössyttelelijöillä ihmettelemistä kun "pilvi" loppuu! Kuriositeettina mainittakoon notta "aikuisviihdemestoissakin" on laitettu ovelle ns. lappu luukulle. Eniten hymyillytti toi saksalaisten ryntäys (nyt ilman aseita) rajan yli Hollantiin kannabiskaupoille.

Aikoinaan opiskeluaikoina Haarlemissa (ei se New Yorkin Harlem) tuli myös tutustuttua paikalliseen tarjontaan, mutta allekirjoittaneen ei tarvinnut kuin kokeilla muutaman kerran noita "kahvikauppojen" tarjontaa, sitten riitti. Mutta maassa maan tavalla. Taikasieniä en sentään kokeillut, muutaman muun vaihtarin kokemukset riittivät eikä ollut meikäläisen juttu, olivat sen tavaran vaikutukset vierestäseuranneena sellaiset ettei tarvinnut kokeilla.

Huumoripläjäyksenä THL:n tiedotustilaisuus koronaviruksesta.


- Soomepois Eestist -

Aaro Kustaanheimo kirjoitti...

Valitettavasti useimmat perussuomalaisetkaan eivät kiinnittäneet koronavirusasiaan viime tammikuussa huomiota sillä tavalla niin kuin esimerkiksi Tuomas Aivelo ja Markus Jansson. Valtiovalta näyttää laiminlyöneen tiedustelutyön tällaisten uhkien osalta. Minäkään en silloin jakanut juttuja aiheesta. Olen pahoillani siitä. https://www.tiede.fi/blogit/kaiken-takana-loinen/mysteerivirus-ei-ole-mysteeri https://www.tiede.fi/blogit/kaiken-takana-loinen/avoimia-kysymyksia-koronaviruksesta http://markusjansson.blogspot.com/2020/01/suomessa-ei-osata-taaskaan-torjua.html

Jaska Brown kirjoitti...

Qroquius Kad: Jos koronaviruspandemia lopettaa haittamaahanmuuton Eurooppaan, niin kannatan uutta liputuspäivää koronaviruksen kunniaksi.

Veijo Hoikka: Angela-parka.

Soomepois Eestist: Vai että on aikuisviihteessä laitettu lappu luukulle, eikä se tällä kertaa tarkoita tiettyä aikaa kuukaudesta.

Aaro Kustaanheimo: Huolestuttavinta koko revohkassa on ollut se, että vaikuttaa siltä ettei ollut olemassa minkäänlaista esisuunnitelmaa epidemian varalta. Perkeleen ääliöt. Minullakin oli jo runko oman työni varalta suunniteltu tämmöistä tilannetta varten, ei tarvinnut paljon edes soveltaa.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Markus Janssonin vois jättää pois jonain esimerkkivaroittelijana. Miehen taustat ja teot kun tunnetaan...