Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 21. toukokuuta 2019

Sivallus CCCLV

Timo Soinia on esitetty Keskustapuolueen uudeksi puheenjohtajaksi. Suosittelemme lämpimästi - onhan Soinin alta hajonnut jo kolme puoluetta, kyllä se neljäskin menee.

3 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Eli ainakin osa kepulaisista taitaa edelleenkin ajatella että perussuomalaisia äänestettiin Soinin vuoksi, ei Soinista huolimatta. Luulis asian realisoituneen viime vaaleissa. No, perinteisellä kepu-linjalla eli ”ei oikeaan, ei vasempaan, päin mäntyä aina vaan”.

Suosittelen Soinia lämpimästi kepun puheenjohtajaksi. Oikeastaan suosittelen häntä kaikkien järjestelmäpuolueitten puheenjohtajaksi. Soinin myötä nimittäin tulee ennennäkemätön menestys joka realisoitui Sinisessä Tulevaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Juttuun liittymättä. Oletko jaska kokeillut kokeneena maakuntamatkailijana ikinä heittää itseäsi googlemapsilla random paikkaan suomessa ja paikallistaa sen jälkeen.

Jaska Brown kirjoitti...

Yrjöperskeles: Luulisin lähinnä, että kepulaiset Soinin puheenjohtajuuden kannattajat - molemmat heistä - lienevät sillä kannalla, että Soini on opportunismin SE-mies ja siksi soveltuu Kepun puheenjohtajaksi kuin emäntä aitanpolulle.

Ano: Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta kuinka heittää itsensä satunnaisesti vai onko siellä jokin tuollainen toiminto?