Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 18. huhtikuuta 2024

Välihuomautus 168 : Väestönvaihto


Muistakaa, että väestönvaihtoteoria on pelkkä äärioikeiston valhe, jolle ei ole mitään perusteluja.

9 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Jos olisin Arhinmäki, niin mouhoaisin suu vaahdossa, että tuo lista JUURIKIN osoittaa, että väestönvaihtoajatus on silkkaa fuulaa: näkeehän sen!!!!
Surkeaa on se, että aina löytyy sannamarineja, tuppuraisia, yms. kommunisteja, jotka nyökyttelevät innokkaasti päätään arhinmäkeläiselle "totuudelle".

Joppos123 kirjoitti...

Väestönvaihtoteoria on silkkaa natsirasismia. Me ollaan kaikki oltu kuulemma joskus neekereitä.
Pitää vaan hyväksyä kun poliittinen johto haluaa vaihtaa meidät kähtäviin ja patjahuuliin. Se on kuulemma pysäyttämätön luonnonvoima ja euroopasta tulee paskastan.

QroquiusKad kirjoitti...

Väestönvaihdon tavoitteena on hävittää kaikki eurooppalaisten kulttuurien ominaispiirteet, että voidaan luoda Euroopan Neuvostoliitto.
Se on ihana Onnela, koska siellä ei ole pahoja valkoisia heteromiehiä, vaan kulkiessaan Turusta Tukholman ja Berliinin kautta Ateenassa, Roomassa ja Madridissa kiertäen Pariisin kautta Brysseliin kohtaa kaikkialla vain samannäköisiä eurabiafrikkalaisia.

Niinpä tässä ihanassa Onnelassa ei voi olla rassismia, fassismia eikä nassismia, vaan kaikki elävät rauhaisaa rinnakkaineloa ikionnellisina, susi käy kedolla lammasten kanssa ja Lapsi on heitä johdattava, tilu lilu lei!

Millainen hirviö voikaan olla sellainen rassisti, fassisti, nassisti tai joku muu persu, joka tällaista ihanaa auvoa saattaa kuvitellakaan vastustavansa?!

Anonyymi kirjoitti...

Huoltosuhde muuttuu koko ajan huonommaksi. Veronmaksajia syntyy aivan liian vähän. Vähän vähän sanotaan Turussa. Toivotaan että Petterikin sen huomaa.

Professori kirjoitti...

Ikäviä listauksia, mutta eivät ne siltikään kerro salaliitosta länsimaisen sivistyksen tuhoamiseksi. Sen sijaan ne kertovat siitä äärettömästä typeryydestä, joka näyttää seuraavan väistämättä taloudellisesti menestyneitä yhteiskuntia, joissa tosiasiat peitetään "poliittisesti oikeaoppisten" haaveiden alle.

Strix Senex kirjoitti...

Yhtenä päivänä puheet väestönvaihdosta ovat äärioikeiston vainoharhaisia salaliittoteorioita. Seuraavana päivänä väestönvaihto on väistämätön, kohtalonomainen ja myönteinen asia. Molemmissa tapauksissa julistaja on sama. Tällä tavoin lauma ehdollistetaan reagoimaan kellokkaiden antamiin signaaleihin ja rynnistämään kellokkaan kulloinkin osoittamaan suuntaan. Tärkeintä lopultakin on se vauhkoontuminen, tuo vanhoista lännenelokuvista tuttu stampede, jonka pahikset saavat aikaan ampumalla revolverilla ilmaan karjalauman toisella puolelle.

Seuraavassa jaksossa kerromme, miksi salaliittoteorioiden saattaminen naurettavaan valoon on salaliiton organisoijien kannalta niin käyttökelpoinen strategia ja miten sellainen kannattaa toteuttaa.

Jaska Brown kirjoitti...

Tapio Suhonen: Eikös se jo mouhuakin?

Joppos123: Ihmiset ovat tunnetusti lähtöisin Afrikasta. Keitä siis Afrikkaan jäi, kysyvät jotkut.

QroquiusKad: Älä unohda hunajaisia jokia ja niityillä kirmaavia yksisarvisia.

Ano 6.13: Petteri ei sitä huomaa, mutta ehkä hänelle se uskottavasti kerrotaan.

Professori: En minäkään usko salaliittoon. Riittää kun katsoo ketkä tämän ovat saaneet aikaan niin ei voi uskoa että älli riittäisi salaliittoon. Kyseessä on yksinkertaisesti typeryys.

Strix Senex: Tuon seuraavan jakson käsikirjoituksen kirjoitin jo pari vuotta sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole mitään salaliittoa eikä teoriaa. Porukka, joka tätä ajaa sanoo aivan avoimesti että he vihaavat valkoisia ja että he haluavat hävittää meidät. Keinotkin ovat kaikkien nähtävillä. (Ja neekerit ja muut mutiaiset eivät tietenkään vastusta, koska alhaisesta älykkyysosamäärästään huolimatta neekereihin ei ole iskenyt se valkoisten aivoihin jostain syystä pesiytynyt syfilis, joka saa meidät kuvittelemaan että me olemme kaikki vain yksilöitä.)

Antifilatelisti kirjoitti...

Älä ikinä pidä pahuutena mitään sellaista, jonka voi selittää typeryydellä.