Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 29. tammikuuta 2024

Välihuomautus 166 : Rutto vai kolera?


Nämä presidentinvaalit ovat olleet yhtä sirkusta, jossa tuntuu olevan pelkästään pellejä ja ehkä pari jonglööriä. Ainoa hyvä puoli on ollut se, että ei ole ollut vaikeaa valita ketä äänestää.
Ensimmäisellä kierroksella ylivoimaisesti paras ehdokas oli lyhyen matikan lukenut tupakoiva vegetaristisivari. Ja jos tämä ei kerro tasosta riittävästi, niin yhtä ylivoimainen kakkonen oli puolimarokkolainen hihhuli.
Toisella kierroksella pitää sitten valita imbesillin ja sosiopaatin välillä. Onneksi valinta on helppo, sillä imbesilli saattaa joskus olla vahingossa oikeassa.

16 kommenttia:

29051453 kirjoitti...

Huutonaurua.

Olavi Koskela kirjoitti...

Joo joo. Demokratian riemuvoittona pidettiin sitä, että vain neljäsosa äänioikeutetuista jätti vaalit väliin. Okei, mutta demokratian riemuvoitto ei todellakaan ole se, että toisella kierroksella on suvereenin tasavallan pressaksi valittava joko laskutaidoton äärifederalisti tai korkeampia kouluja käymätön homoseksuaali! Itse en valitse kumpaakaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Äänestämättä ei missään nimessä pidä jättää, vaikka siltä kuinka kovasti nyt tuntuisikin.
Kummastakaan jäljelläolevasta ei tulisi hyvää pressaa, mutta Tubista tulisi vähän vähemmän huono kuin patologisen epärehellisestä Pepusta.
Siksi on parempi äänestää Tubia kuin jättää äänestämättä.
Muuten Peppu voi voittaa ja siitä ei hyvä heilu.

Strix Senex kirjoitti...

Vanhan viisauden mukaan kahdesta pahasta pitää valita pienempi. Jopa silloinkin, kun kumpikaan vaihtoehto ei miellytä koska äänestämättä jättäminen tarkoittaa sitä, että se kaikista huonoimman vaihtoehdon mahdollisuudet paranevat. Niinpä, kun vaihtoehtoina ovat tuohottava federalisti ja salakähmäinen islamisti, valinta on lopultakin helppo.

Kari Rydman kirjoitti...

QroquiusKad ja Strix Senex, olen samaa mieltä. Ja kiitos teidän pääsen välttämään mainioita luonnehdintojanne. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Annettu ääni ei ole Stubbin puolesta, vaan Haavistoa vastaan".

klova kirjoitti...

Jos nyt rajalla alkaa tulla ”pakolaisia” niin mitäpä luulette kumpi vaihtoehto on parempi kun hallitus kokoontuu keskustelemaan asiasta ulko- ja turvallisuuspoliittisessa ministerivaliokunnassa jota pressa johtaa?

Ja tuohon päälle ettei tarvitse katsella kaikkien lehtien etusivuja kuinka presidentin puoliso on ihanan söpö ja kertoo lapsihaaveistaan ja kauden hiusmuodin.

Plussana vasemmistovihreiden vitutus kun Pekasta ei ikinä tulekaan presidenttiä ja Antoniokin häipyy takaisin Berliiniin.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Ääni Stubilolle - onpahan pois persereikä-Pekalta !

Anonyymi kirjoitti...

Jos äänestät i-a stubidoa vastaiskuna persolle, lopun ikääsi olet stubin ja kokkareiden kannattaja. Jos taas tuet viherperpersoa, kuulet: sekin kaapinovesta jo kurkistelee. Voiskohan Jaska laittaa tilastollisen todennäköisyyden selviämiselle ongelmasta?

QroquiusKad kirjoitti...

Onneksi Suomessa on vaalisalaisuus, ettei kukaan voi tietää kuka ketäkin äåänesti.

Anonyymi kirjoitti...

April Fool vai Anal-Holin Bersebuubi?

Syvä valtio ja naiset järkännevät kuitenkin niin että vanha maaseudun 4H uhkakuva realisoituu jälleen:

Halla
Hukkakaura
Hankkija
Haavisto

Antifilatelisti kirjoitti...

Taidanpa äänestää toisella kierroksella Cthulhua.

Miksi tyytyä pienempään pahaan?

nimettä kirjoitti...

Mielenkiinnolla odottelen, tuleeko vassarien tutkijakaaderi Wass keihäänkärkenä selostamaan, että jengi äänesti inhokkiaan vastaan?

Anonyymi kirjoitti...

Valittavana 2. kierroksella Jännestubbitulehdus tai Aidsheimer.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei ole mikään rutto ja kolera valinnan aiheena, vaan keuhkokuume tai keuhkosyöpä.
Kumman valitset mieluummin?
Ellet valitse mitään, voit saada muiden sinulle valitseman keuhkosyövän.
Sitten valitetaan, että oi voi voi kun pääsis taas valitteen uuremman kerran, mutta myöhästä on rypistää ny kun paska on jo housussa.

Jaska Brown kirjoitti...

Konstantinopolin valtaaja: Kiitoksia, mukava kun napsahti.

Olavi Koskela: Voipi tosiaan olla, että äänestysprosentti jää alhaiseksi. Vetoa olisin valmis lyömään siitä, että hylättyjen äänten osuus on ennennäkemätön.

QroquiusKad: Kuten todettu, imbesilli voi olla joskus vahingossa oikeassa.

Strix Senex: Näin voi loogisesti päätellä.

Ano 19.48: Olisi kiva, jos lappuun saisi numeron eteen merkitä miinusmerkin, jolloin kävisi ilmi että tätä ehdokasta en halua, laskekaa ääni sille toiselle. Näinköhän molemmat ehdokkaat saisivat enemmän vastaääniä kuin kannatusääniä?

klova: Itse mietin sitä mitähän adjutantit tuumivat kun pitää salakuljettaa pressanlinnaan näitä "erityisavustajia", kun Antonio on Berliinissä?

Terho Hämeenkorpi: En vastusta Haavistoa tai ketään muutakaan homouden takia. Se, että homoissa on suhteettoman suuri osuus vastustettavia henkilöitä, ei estä äänestämästä täysijärkistä homoa.

Ano 12.52: Menee valitettavasti yli omien kykyjeni.

Ano 7.39: Ehdolla on kaksi cityurbaania yli-ikäistä juppia. Ei tiedä hyvää kehä III:n ulkopuolelle. Eikä kyllä sen sisäpuolellekaan.

Antifilatelisti: Kumpi näistä on Cthulhu?

nimettä: Jopa vassareiden tutkijakaaderi saattaa saada tämän oikein, on sen verran helppo rasti.

Ano 12.58: Todella pahalta näyttää tässä nyt, sanoi Estonian radisti.

QroquiusKad: Keuhkokuume tappaa nopeasti jos on tappaakseen, mutta selviytymisennuste on tietysti parempi. Paha olisi valinta noissakin.