Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


torstai 11. toukokuuta 2023

Välihuomautus 159 : Miljoona mittarissa


Huomasin vasta kauan jälkikäteen, että Flagcounterin laskurin lukema muuttui seitsennumeroiseksi luultavasti joskus helmikuussa. Sen verran on blogiin tullut klikkauksia sitten Flagcounterin asennuksen 7.7.2015. Karkeasti laskien se tarkoittaa noin 350 päivässä, eli kai näitä juttuja on siis joku lukenut.

Milli meni rikki vasta sen jälkeen, kun olin jo lopettanut säännöllisen kirjoittamisen. Viikkojuttujen tulo päättyi tammikuun alussa, sen jälkeen on tullut vain pari sivallusta ja välihuomautusta. Tosin pari välihuomautusta olisi kyllä mennyt Viikkojuttunakin, olivat sen verran pitkiä. En kuitenkaan laittanut niille kyseistä leimaa, koska ei juttuja ole tosiaankaan viikoittain tullut.
Nyt asiaa uudelleen harkittuani olen päättänyt, että jatkossa julkaisen näitä pidempiä tarinoita edelleen ”Viikkojuttu” -leimalla. Tämä siitä huolimatta, että en todellakaan aio palata viikottaiseen rytmiin. Samoin siitä huolimatta, että jonakin viikkona saattaa tulla enemmänkin kuin yksi viikkojuttu, jos satun innostumaan. Lähes neljäntoista vuoden ajan julkaisin joka viikko yhden jutun tuon leiman alla, poikkeuksetta. Niinpä ei ollut ihan helppoa tehdä päätöstä siitä, että palaan tämän leiman käyttöön hieman eri merkityksellä, mutta näin aion vastaisuudessa tehdä. Pari uutta ideaa on jo kirjoittamista vaille valmiina.

5 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

"Kai näitä juttuja on siis joku lukenut"!

Jaa, kyllä on ja luetaan vastakin ja iloitaan sanankäytöstäsi. Välkommen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Olen klikannut lähes kaikki juttusi, minullakin on siis pieni osuus tuosta miljoonasta. Toivon lisää tuotantoa, resurssien rajoissa tietenkin. Seuraava tavoite kaksi miljoonaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ensin löysin Perskeleen Yrjön blogin. Ja sen myötä nämä Jaskan pauhannat. Onneksi olkoon miljoonasta. Eli mites ne sanoo/sanoivat: Lisää hullu pyytää:))
Huru-ukko

Professori kirjoitti...

Kyllä näitä sinun merkintöjäsi luetaan ja odotetaan. Niinpä jään itsekin odottelemaan ja lupaan lukea seuraavan(kin) postauksesi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Onnittelut virstanpylväästä. Tosin uskon, että se lukema on jo huomattavan paljon suurempi. Ainakin Bloggerin laskuri antaa paljon suurempia lukuja. Mutta toivottavasti näitä Jaskan juttuja voidaan lukea jatkossakin.