Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


perjantai 29. heinäkuuta 2022

Sivallus CCCLXXX

Homofobian määritelmä nykyajan viitekehyksessä: homofoobikko on jokainen, joka ei ole homomaanikko.

4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Totta joo, tosin nykyisin ei taida riittää pelkkä homomaanikko vaan täytyy olla myös yleinen transjotakin- & transihanmitätahansa-maanikko. Ja fanaattisella asenteella.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Piti ihan katsoa sivistyssanakirjasta termi maanikko. Sieltähän se löytyi; rimmaa näiden kanssa: lentomekaanikko. Eli siis: homolentomekaanikko.
Epsteinin lennoilla rimmasi lapsirakkausmekaanikko, kysy vaikka prinssinakkieetvartilta.

Perussana voisi manian lisäksi olla myös mani, joka suomenkielen sivistyssanakirjan mukaan tarkoittaa rahaa, syn.: fyrkka, massi, rahna, tuohi, nappula, hynä, pätäkkä, fyffe, hinta, saldo, taksa, hillo, fyrkendaali, mammona, kahiseva, kilisevä, liksa, valuutta, raha. Homo eteen ja rahaa voi tehdä maustamalla kahvi homotyyliin homotomoffinland tai roiskaisemmalla finnhomolakanoiden ja kasvopyyhkeiden pikantiksi tuoksulisukkeeksi pari pisaraa tomoffinlandmaanikon myskieritettä. Homomaniaan syvemmin perehtyneet kauhovat hilloa myös ilman kaffetta tai pyyhkeitä. Ei ylpeys eikä pride ihan ilmaista ole sekään; iho on kallista, etenkin kuoppien ympäristössä.

Kevennys: Tositarina ulkomailta. Olin oluella ulkokuppilassa. Kaksi nättiä friidua tuli kysymään mistä voisi ostaa hieromasauvoja. En tiennyt, soitin kaverille, joka antoi vinkin. Kerroin vinkin tytöille. Kysyin, mihin he moisia tarvitsevat. Vastasivat: haluatko tosiaan tietää. Vastasin: en halua. Hävetti pikkusen.

Anonyymi kirjoitti...

Minä voin Veijoa valistaa sauvojen käyttötarkoituksesta: Käytetään samaan kuin soijaa, korvaamaan lihaa.
Huru-ukko

Jaska Brown kirjoitti...

Yrjöperskeles: Ja heterous on ihailtavaa vain siinä tapauksessa, että se on polyamoriaa.

Veijo Hoikka: Mekaanikko. Sehän sopii. Pakoputkimekaanikko?

Huru-ukko: Ja luultavasti suunnilleen yhtä onnistuneesti.