Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 16. huhtikuuta 2012

Välihuomautus 30: Parasta B-ryhmää

Päivän Hesarissa aiemmin täysipäisenä urheilutoimittajana (viiteryhmän mukainen asteikon kalibrointi huomioiden) pitämäni Jussi-Pekka Reponen kritisoi hiihdon Suomen cupia. Aivan aiheellisesti hän toteaa, että kaikki maan parhaat eivät olleet mukana ja toteaa vain kahden maajoukkuehiihtäjän osallistuneen jokaiseen osakisaan ja kahden jättäneen kaikki SM-kisojen ulkopuoliset startit väliin. Pohjakosketus jutussa tulee viimeisessä lauseessa: En nimittäin keksi toista lajia, jossa B-luokan kotimaiset kilpailut saisivat lisämaksuttomilla kanavilla tuntitolkulla suoraa tv-näkyvyyttä. Tästä voidaan havaita toimittajan kärsivän patologisesta mielikuvituksen puutteesta - muistelen nähneeni viimeisen vuoden aikana töllöttimessä melkoisen paljon kotimaista jalkapalloa ja jääkiekkoa. Näistä taas ei ole poissa kaksi maan parasta, vaan ainakin kaksikymmentä. B-luokan kotimaista kilpailua jos mikä.

9 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Nämä jalkapallo- ja jääkiekkoniilot pitäisi siivota pois urheilutoimituksista.
Samoin formulaniilot.

Nyt on jo selvää, että urheilutoimittajat fanittavat jalkapalloa paljon enemmän kuin kansa.

Tomi kirjoitti...

Veikkaan, että hiihdon Suomen cupia katsotaan enemmän kuin potkupallon merstareiden liigaa, ja veikkaan jälkimmäisen olevan paljon kalliimpi YLE:lle.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä olisi niinkään varma, vaikkei minulla Finpanelin vertailutietoa tähän hätään olekaan.

Sukupolvet taitavat erota niin, että mäystimiin mieltyneet ovat näitä haudasta lomalla olevia kun taas pallon perässä juoksijat liian leveissä kamppeissa viihtyviä.

Suomi on niitä harvoja maita, joissa tämänkaltaista väittelyä edes harrastetaan. Lähes kaikkialla muualla futis on ehta ykkönen. Hiihto edes sanana tunnetaan vain joissakuissa teollisuusmaissa. Siksi on suuri epäonni syntyä tähän kolkkaan, jossa ei menestystä tule edes tuollaisessa minilajissa.

Kari Rydman kirjoitti...

Kiitos vaan, anonyymi, että uskalsit sieltä pensaasta kusaista varpaille! Toivottavasti acne irtoaa pian iholtasi ja viikset alkavat kasvaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kusaista varpaille? Jos sinun havaintokyvyllesi on ylivoimaista se, että Suomen ulkopuolella hiihto on lähinnä kansatieteellistä mielenkiintoa herättävä rääntuottamismuoto, en voi auttaa.

Uskomatonta, että joku on ylpeä nimellä kirjoittamisestaan produsoimalla tuollaista skeidaa.

Jaska Brown kirjoitti...

Tomi, kansalle annetaan sitä mitä kansa haluaa. Kammottavaa on se, mitä kansa haluaa...

Ano, sukupolvien välinen kuilu on olematon verrattuna sivistyneiden ja sivistymättömien väliseen kuiluun...

Anonyymi kirjoitti...

Joo, olen samaa mieltä. Minutkin yllätti evp. säveltäjän mielipiteen alatyylisyys, varsinkin suhteessa asian mitättömyyteen...

Jaska Brown kirjoitti...

K.R.: Q.E.D.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Quite Easily Done.