Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


lauantai 7. huhtikuuta 2012

Sivallus CCXXXIV

Nyt löytyi vihdoinkin todiste siitä, että islam on rauhanuskonto. Vain viisi prosenttia Nobelin palkinnon saaneista juutalaisista on rauhanpalkinnon saaneita, kun taas musliminobelisteista peräti 60 % on rauhannobelilla palkittuja. Voidaan helposti laskea, että muslimit ovat 12 kertaa rauhanomaisempia kuin juutalaiset.

Tilastofaktat:
Nobelin on saanut 164 juutalaista joista rauhannobelisteja yhdeksän.
Musliminobelisteja on kymmenen, joista rauhannobelisteja kuusi.
Tieteissä (fysiikka, kemia, lääketiede) juutalaiset 128 - muslimit 2.
Muslimeja maailmassa: 1,5 miljardia.
Juutalaisia: 15 miljoonaa, eli sadasosa muslimien määrästä.

9 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Olet sinä kauhea rasisti! :D

Keskiäkäinen mies kirjoitti...

Noihin lukuihin ei voi olla kuin yksi ainoa selitys. Islamofobia! Nobel-säätiö ja sen palkintolautakunnat ovat täynnä islamofobisia rasisteja, jotka systemaattisesti sortavat muslimeja palkinnonjaoissaan...

Anonyymi kirjoitti...

Tuo alussa esitelty todistelu sopisi hyvin jonkun valtamedian toimittajan kolumnin tai yleisönosaston kirjoittajan puheenvuoron pääasialliseksi sisällöksi.

acc

Jaska Brown kirjoitti...

KR: What, little me?

KÄM ja acc: Aivan oikea johtopäätös. Tosin se joutuu kenties aavistuksen puolikkaan verran epäilyttävään valoon, kun huomaa kahden ensimmäisen rauhanpalkinnon saaneen muslimin olevan nimiltään Anwar Sadat ja Jasser Arafat... ilmeisesti muslimeille rauhanpalkinnon sääntöjä on venytetty siten, että saamisen kriteereiksi kelpaavat Jom Kippur -sodan ja intifadan aloittaminenkin.

Vielä pahempi rasismin paikka on muuten se, että mustaihoisia nobelisteja on vain viisitoista eikä yhtäkään luonnontieteissä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiintiöt käyttöön!

Frank

Tomi kirjoitti...

Millaista rasismia on todeta, että suomalaisia tiedenobelisteja on vain yksi?
Hänkin sai nobelinsa lähinnä säälistä Suomea kohtaan.

Tomi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jaska Brown kirjoitti...

Frank, pelkään pahoin että meidän ei tarvitse odottaa pitkään... jos Nobelin testamentti ei olisi määrännyt sääntöjä, niitä olisi varmaan jo muutettu.

Tomi, faktat eivät ole rasismia paitsi suvaistevaiston mielestä eivätkä suomalaisiin osuessaan silloinkaan.
Ei ole riittävää pätevyyttä arvioida Virtasen nobeliuden tasoa, mutta mies oli ehdokkaana jo kauan ennen WWII:ta, joten säälinobelina on vähän vaikea pitää. Toisin kuin Sillanpään 1939 kirjallisuusnobelia. Tosin kyseisen alan palkinto onkin lähinnä maailman tuntemattomimmalle ihmiselle myönnettävä.

Tomi kirjoitti...

Totuuden nimessä on eräs toinenkin suomalainen saanut tiedenobelin.
Ragnar Granit on suomalaisyntyinen ja hänellä oli Suomen kansalaisuus pitkälle aikuisikään. Nobelin saadessaan hän oli Ruotsin kansalainen.