Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sivallus CCIV

Hesarin nykylinjasta on todettava, että lehdessä ei ole kustannustoimittajaa, mutta kylläkin helvetin monta paskannustoimittajaa.

9 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Tämä on ainoa teksti, jonka olen heti julkaisun jälkeen poistanut, koska pidin sitä sentään liian alatyylisenä. Päivän Hesarin luettuani päätin kuitenkin, että menköön viimeviikkoinen sivallus sittenkin läpi, kyllä ne sen ansaitsevat.

Anonyymi kirjoitti...

Jaska ei se ole Hesarin syy, jos persut ovat rasisteja.

PS. Kirjoittaja siis Tomi. En saa explorerissa viestejäni omaltatilitäni lävitse. Missä vika?

Jaska Brown kirjoitti...

Tomi, joka maassa on valitettavasti tietty määrä rasisteja (ei nyt käydä väittelemään siitä kuinka paljon missäkin). Meillä on tasan yksi eduskuntapuolue, jossa maahanmuuton negatiiviset seuraukset on nostettu esille. Onko persujen vika, että rasistit äänestävät heitä?

Käsittääkseni ymmärrät tilastotieteitä jonkin verran. Näin ollen voit tutkimuksesta lukea, että persuja äänestäneistä rasisteja oli vain murto-osa ja rasistit äänestivät myös muita puolueita (miksi, sitä en voi tajuta). Lisäksi tutkimuksen tarkoitushakuisuus paistoi mailin päähän - rasismina pidettiin sitäkin tosiasiaa että eri etnisiin ryhmiin kuuluvilla olisi noin keskimäärin eroa. Ryhdynkin sitten tästä lähtien olemaan sitä mieltä, että pygmit ovat keskimäärin yhtä pitkiä kuin watussit ja japanilaiset yhtä isonenäisiä kuin juutalaiset, etten olisi rasisti.

Mitä Blogger-ongelmaan tulee, niin samantapaista ongelmaa oli aiemmin itsellänikin, mutta ratkesi kuin poistin ruksin kohdasta "Pysy kirjautuneena sisään". Ongelman oire ei kuitenkaan ole ihan samanlainen, joten voi olla ettei temppu tepsi tapauksessasi.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikken Watussi/rassisti olekkaan, niin ajattelin alkuvuoresta käyrä kattomas onko pygmit keskimäärin yhtä pitkiä kun mää.

Siis aikusten oikeesti.
Kovasti pittää vaan ottaa piikkiä ja troppia, jos pääsis henkis takaste.

Anonyymi kirjoitti...

Ano, pygmit on määritelty niin, että miesten keskipituus on alle 150 cm. Jos keskipituus on pitempi he eivät ole pygmejä.
Suomalaismiesten keskipituus on lähellä 180 cm (kaiketi 176), joten sinun ei tarvitse Afrikkaan matkustaa selvittääksesi ovatko pygmit keskimäärin suomalaisia lyhyempiä.

Teksti on jälleen Tomin.

Kumitonttu kirjoitti...

No nyt vasta luin tuon uutisen: Siis tuo ikivanha marxilaisen ajattelun ydin (siis internationalistinen kommunismi) on niin hyvissä voimissa edelleen, että sen pahin kilpailija (sosialidemokratia elikkäs mensevikkiläisyys) joutuu edelleen kantamaan viittaansa äärioikeistolaisuudesta.

Heh, huvittavaa tässä on se, että sosialidemokraattina itsensä tunnetuksi tehnyt vanha demlalainen tulee vahingossa paljastaneensa todellisen minänsä stalinistisena kommunistina. Täytyy muistaa, että se oli oikeusministeri Tarja Halonen, joka 90-luvun alussa palautti kolme neukkulaista lentokonekaapparia täysin epäinhimillisiin oloihin mielisairaaloihin kuolemaan. Sinänsä hyvä juttu, että Halosen motiivit tuli tällä tavalla esiin.

Hän ei olisi palauttanut kaappareita, jos he eivät olisi olleet äärioikeistolaisia. Todiste sitä, että he olivat äärioikeistolaisia oli heidän halunsa pois Neukkulasta. Se oli ainoa mutta myös paras todiste äärioikeistolaisuudesta. Jos joku haluaa muuttaa nykyistä suomalaista hyvinvointi-fasismia, niin sehän on äärioikeistolaisuutta.

Jaska Brown kirjoitti...

Ano, hyvää matkaa! Näinhän se on, että jotkin kansat koostuvat suurelta osin fyysisistä kääpiöistä ja jotkin toiset taas älykääpiöistä.

Kumis: Niinpä. Halosen ainoa ansio presidentiksi pääsyynhän oli se, että hän ei ole koskaan herättänyt ulkonäöllään kateutta muissa naisissa. Tästä syystä naisenergialla ratsastavalla Bideellä ei ole mitään mahdollisuuksia - hän sentään nuorempana oli ulkoisesti ok.

Tomi kirjoitti...

Jaska, Lynnin ja Vanhasen tutkimusten mukaan suomalaiset ovat eurooppalaisessa mittakaavassa älykääpiökansa. Joten suomalaisilla ei ole varaa suureen ylimielisyyteen.

Anonyymi kirjoitti...

Tomi: Kyl mää suunnilleen tiesin nuo keskipituudet. Aattelin vaan tehdä "tieteellisiä havaintoja" matkallani. :)

Jaska: Harmikseni joudun paljastamaan, että pituuteni viittaa enemmän tuohon älykääpiöosastoon. ;)

t.Nyymi