Tervetuloa!



Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


maanantai 11. marraskuuta 2019

Välihuomautus 134 : Kaikki on suhteellista

Blogistilta on tiedusteltu näkemystä tapaus Husu Husseinista, hänen taksikaustistaan ja häneen kohdistuneesta kritiikistä. En liity huutokuoroon. Tyydyn vain lakonisesti toteamaan, että Husu Hussein on epäilemättä kaikista tietämistäni somaleista älykkäin ja rehellisin.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Husu Hussein on käyttänyt älykkäästi hyväkseen hänelle ilmaiseksi tarjotun mahdollisuuden. Hän on esiintynyt monikulttuurimannekiinina ensin Kepussa ja sitten demareissa.

Husu puhuu ja kirjoittaa huonoa Suomea. Tästä huolimatta hänen julkiset kirjoituksensa ovat huoliteltua suomea. Husulla on haamukirjoittaja.

En jaksa olla vihainen Husulle. Ei ole hänen vikansa, että monikulttuurimannekiineille on kysyntää. Monikulttuuria ajava poliittinen eliitti tarvitsee husuja. Kun Husu on liian kulunut, etsitään jostain uusi Husu.

Sen verran olen huomannut, että on olemassa hyvin sopeutuneita maahanmuuttajia, jotka eivät hehku toiseutta. Nämä ihmiset eivät kelpaa monikulttuurin kannattajille. He ovat Setä Tuomoja.

Jaska Brown kirjoitti...

Vasarahammer: Amerikkalaisilla on tästä hyvä sanonta: "Acting white". Vapaasti kääntäen se tarkoittaa "toimii sivistyneesti eikä kuten pullopersepaviaani". Minäkin tunnen muutamia tällaisia. Tämähän on heidän oman porukkansa keskuudessa usein halveksuttavaa, mikä kertoo ikävistä asioista. Vastaavasti tunnen muutamia eurooppalaisia, joista voisi sanoa "acting black". Tätä fraasia ei kuitenkaan tiettävästi ole olemassa.
Eihän ihmisen rodulla ole väliä, vaan sillä miten hän toimii.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jos muuten täällä Suomessa kantaväestö alkaisi käyttää omista perseilijöistään termiä ”acting black” niin luulen että asiasta seuraisi ennenäkemätön joukkorääkyminen suvaitsevais-tiedostavalta taholta ja asiaan puuttuisivat erilaiset joutovaltuutetut ja valtakunnansyyttäjä alkaisi etsiä termin kehittäjää syyttääkseen häntä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Sillä saahan tuosta termistä sellaisen mielikuvan etteikö muka musta väestönosa missään päin maailmaa eläisi just yhtä ihmisiksi kuin valkoiset…

Jaska Brown kirjoitti...

Ei hitto, pitäisiköhän tuommoista termiä ruveta käyttämään? Eihän se ole mitään muuta kuin peilaus tuosta mustien itsensä käyttämästä termistä "acting white".

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kanadassahan pääministeri on kunnostautunut acting blackissä.
Tommi Mäkinen voisi ottaa husun Toyotan talliin ja pitää siellä. Pysyvästi.