Tervetuloa!Hakemisto (Aiempien kirjoitusten pikahaku)


Viikkojuttu (Viikon pääpauhanta)


tiistai 9. heinäkuuta 2013

Sivallus CCLXIV

Ihminen toimii oksennuksen voimalla. Kun ihmisestä tulee oksennus ulos, hänestä tulee täysin tehoton ja kykenemätön mihinkään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja sähkömoottori toimii savulla.

Jaska Brown kirjoitti...

Looginen johtopäätös.

Ironmistress kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ironmistress kirjoitti...

Polttomoottori vastaavasti toimii voiteluöljyllä - polttoaineen tehtävä on vain pitää kone lämpimänä. Kas jos polttoaineen tulo tyrehtyy tai siinä on ongelmia, kone viilenee ja alkaa käydä kylmänä, mutta jos voiteluöljyn tulo lakkaa tai se vuotaa ulos, niin kone pysähtyy siihen paikkaan.

Lentokoneen potkuri tosiasiallisesti on vain julmetun iso tuuletin, jonka tehtävänä on pitää pilotin olo mukavana. Ai miksikä niin? No, katsopa miten käy, kun se lakkaa pyörimästä kesken lennon. Pilotti alkaa hikoilemaan aivan hullun lailla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Lisäksi on mainittava se tieteellinen tosiasia, että jäätelön syönti ulkoilmassa lisää ulkolämpötilaa. Sen sijaan taas asuntojen lämmittäminen viilentää ulkolämpötilaa. Mikäli ihmiset eivät syksyllä alkaisi lämmittämään asuntojaan ja sen sijaan söisivät ulkona jäätelöä, ei ilma kylmenisi ja me kaikki säästäisimme huomattavan määrän kallista energiaa.

Jaska Brown kirjoitti...

Ja logiikka sen kuin paranee...